​​​​​

​DataSam-projektet er kommet flyvende fra start

​Optimér din kliniks brug af data at ved blive en del af DataSam-projektet. Bliv klogere på, hvordan du kan arbejde systematisk med data og optimere arbejdsgange.

13 klinikker har allerede tilmeldt sig projektet. Men der er plads til flere. Fokus i projektet er praktiserende læger og praksispersonale. 

Projektet er startet op i andet kvartal i 2022, og i december 2022 blev projektets hovedindsats startet op med praksisbesøg i de første deltagende klinikker.

Det er et 2-årigt projekt, som fokuserer på bedre databrug og samarbejde om behandling af personer med type 2-diabetes i almen praksis. I daglig tale kaldet DataSam. 

Tilmeld din klinik​

Som deltagere får I en unik mulighed for at arbejde med data og organisering i almen praksis. Deltagerne i DataSam-projektet får hjælp og inspiration til at arbejde med data i forbindelse med behandlingen af diabetes.

Det vil sige, at I får sparring omkring, hvordan I kan arbejde systematisk med data. Det giver mulighed for at optimere arbejdsgange og behandlingen af jeres patienter med diabetes. Arbejdsgange og metoder kan overføres til andre kroniske sygdomme.

DataSam er et samarbejdsprojekt mellem Kvalitet i Almen Praksis i Hovedstaden (KAP-H), Nordsjællands Hospital (NOH) og Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC).

Læs mere om DataSam. 

Ønsker du at tilmelde din klinik til projektet, er du velkommen til at kontakte:
  • Trine Kjeldgaard Møller, Projektleder, mobil 20349352, trine.kjeldgaard.moeller@regionh.dk
  • Michel Kjeldsen, Faglig koordinator, KAP-H, Lægerne i Slangerup, kjeldsen@dadlnet.dk

Redaktør