​​​​

​DataSam-projektet er kommet flyvende start

​Optimér din kliniks brug af data at ved blive en del af DataSam-projektet. Bliv klogere på, hvordan du kan arbejde systematisk med data og optimere arbejdsgange.

8 klinikker har allerede tilmeldt sig projektet. Men der er plads til flere. Det er muligt at tilmelde sin klinik, hvis klinikken ligger i Planområde Nord i Region Hovedstaden.

Fokus i projektet er praktiserende læger og praksispersonale. Projektet er startet op i andet kvartal i 2022, og i projektets første måneder har fokus været på at danne rammerne sammen med deltagerne.

Projektet er et 2-årigt projekt, som fokuserer på bedre databrug og samarbejde om behandling af personer med type 2-diabetes i almen praksis. I daglig tale kaldet DataSam. 

Tilmeld din klinik​

Som deltagere får I en unik mulighed for at arbejde med data og organisering i almen praksis. Deltagerne i DataSam-projektet får hjælp og inspiration til at arbejde med data i forbindelse med behandlingen af diabetes.

Det vil sige, at I lærer, hvordan I kan arbejde systematisk med data. Det giver mulighed for at optimere arbejdsgange og behandlingen for jeres patienter med diabetes. 

DataSam er et samarbejdsprojekt mellem Kvalitet i Almen Praksis i Hovedstaden (KAP-H) og Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC).

Læs mere om DataSam. 

Ønsker du at tilmelde din klinik til projektet, er du velkommen til at kontakte:
  • Trine Kjeldgaard Møller, Projektleder, mobil 20349352, trine.kjeldgaard.moeller@regionh.dk
  • Michel Kjeldsen, Faglig koordinator, KAP-H, Lægerne i Slangerup, kjeldsen@dadlnet.dk


Redaktør