National Diabeteskonference

​SDCC ønsker at sætte diabetes på dagsordenen og er den 1. november 2018 vært for den nationale diabeteskonference. Kom og få den nyeste viden om diabetes og vær med til at styrke grundlaget for samarbejde på tværs af specialer og sektorer. Tilmeldingen er åben.  

Vil du gerne vide mere om de nyeste behandlingsprincipper for T1DM og T2DM? Hvornår personer med diabetes og hjertekarsygdom skal behandles? Hvilke udfordringer diabetes giver i almen praksis? Hvilken type behandling du skal vælge til den ældre person med diabetes?

Eller måske ønsker du at blive klogere på personer, som har psykiatrisk sygdom, misbrug og diabetes på samme tid? Eller være med i debatten om, hvordan vi bruger kvalitetsdata til bedring af behandling?

Så skal du deltage i årets nationale diabeteskonference. På den måde kan du være med til at øge kvaliteten af den danske diabetesbehandling hos personer med diabetes og sendiabetiske komplikationer.

Konferencens indhold

Konferencen består af både oplæg og workshops, der blandt andet vil handle om: 

  • De nyeste behandlingsformer
  • Fælles brug af kvalitetsdata
  • Samarbejde mellem ambulatorier og almen praksis. Hvem skal behandles hvor, hvornår og med hvad?

Læs hele programmet

Målgruppe

Målgruppen er endokrinologer, praktiserende læger og læger med interesse for diabetes.

Konferencefaciliteter og videnskabelige indslag dækkes af SDCC. Kurset er godkendt til refusion i Fonden for Almen Praksis.

Tid og sted

Konferencen afholdes den 1. november 2018 kl. 9-16.30 på ParkInn by Radison, Engvej 171, 2300 København S.   

Tilmelding

Tilmeldingsfrist er den 17. oktober 2018.

Arrangører

Arrangør er Steno Diabetes Center Copenhagen med faglig deltagelse af bl.a Steno Diabetes Center Aarhus, Steno Diabetes Center Odense, Steno Diabetes Center Sjælland og Steno Diabetes Center Nord.

Konferencen er støttet af Kvalitet i Almen Praksis i Region Hovedstaden.

Redaktør