Det tilbyder Uddannelsesenheden

​Uddannelsesenheden tilrettelægger kurser, temadage og efteruddannelse for sundhedsprofessionelle, der arbejder med diabetes. Se den korte præsentationsvideo.

Beskrivelse af videoen

Uddannelseschef Ulla Bjerre-Christensen interviewes om Uddannelsesenhedens kerneopgave: undervisning og uddannelse for sundhedsprofessionelle. Der er indslag fra et kursus, hvor deltagere interviewes om deres forventninger og udbytte af kurset. 

Om Uddannelsesenheden

Uddannelsesenheden underviser  sundhedsprofessionelle om diabetes. Undervisningen tager udgangspunkt i forskningsbaseret viden og klinisk praksis.

Målet er at styrke sundhedsprofessionelles færdigheder til at varetage opgaver i forhold til borgere med diabetes.

Det er læger, sygeplejersker, diætister og fodterapeuter med mange års erfaring inden for diabetes, du vil møde i undervisningen.

Undervisningen er tilrettelagt efter moderne pædagogiske principper og tager udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker. Det kan være specifikke målgrupper med særlige sundhedsfaglige udfordringer i relation til diabetes.

Målgrupperne er eksempelvis udvalgte faggrupper i jeres kommune, på plejecentre, i forskellige afdelinger eller i almen praksis.

Uddannelsesenhedens tilbud

I menuen 'Kurser' finder du aktuelle kursus- og uddannelsestilbud,   herunder også  ’skræddersyede kurser’, der er tilbuddet om målrettede forløb til din arbejdsplads.

Søger du specifik viden indenfor diabetesområdet, så besøg vores portal Videncenter for Diabetes

 

Redaktør