Har din arbejdsplads særlige ønsker til et kursus om diabetes? Få et skræddersyet forløb

​Har I et behov for eller et ønske om at give jeres sundhedsfaglige personale et viden- og kompetenceløft inden for diabetes? Uddannelsesenheden udvikler undervisningsforløb, der tager udgangspunkt i jeres specifikke målgruppe, behov og ønsker.

Vi har på SDCC mange års erfaring med at udvikle kurser til sundhedsprofessionelle, som dagligt skal forholde sig til de særlige sundhedsfaglige udfordringer i relation til diabetes.

Uanset om I er en enkelt eller flere faggrupper i jeres kommune, plejecenter, afdeling eller almen praksis, skræddersyer vi gerne et kursus eller undervisningsforløb, der er målrettet jer og jeres specifikke behov og ønsker.

Ny viden, der kan overføres til jeres praksis

Vores kurser er baseret på den nyeste evidensbaserede viden om pleje og behandling, og vi lægger vægt på at koble teori og praksis tæt sammen.

Undervisningen er opbygget af fx cases, interaktive øvelser og situationsbestemt læring, der giver deltagerne mulighed for at overføre deres nye viden og færdigheder til egen praksis.

I samarbejde med jer

Vi tilrettelægger forløbene i tæt samarbejde med jer. Forløbene kan være kortere eller længere, alt efter jeres behov og ønsker.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

 

Redaktør