Steno Tech - spørgeskema om livet med insulinpumpe

For første gang herhjemme skal en stor spørgeskemaundersøgelse gøre os klogere på livet med insulinpumpe. Formålet er at forbedre de behandlingstilbud, vi har i dag.

​Hvis du bruger insulinpumpe og er tilknyttet Steno Diabetes Center Copenhagen eller Nordsjællands Hospital Hillerød, har du modtaget en invitation i din e-Boks til at deltage i en spørgeskemaundersøgelse.

Undersøgelsen er den største af sin art og har til formål at indsamle viden om livet med insulinpumpe, så vi kan forbedre de behandlingstilbud, som vi har i dag, og få det bedste ud af den teknologi, som er til rådighed.

Har du behov for mere viden om insulinpumpens funktioner? Skal vi tilbyde mere undervisning i kulhydrattælling? Eller er det vigtigste for dig, at der er mulighed for at sparre med andre, som også bruger insulinpumpe? Det er sådanne spørgsmål, som vi håber at få svar på.

Hvad indebærer det at deltage?

Det tager 30-40 minutter at udfylde spørgeskemaet, som er sendt til din e-Boks.
Her spørger vi til forskellige aspekter af dit liv med diabetes, brugen af insulinpumpen, og hvordan du trives med den. Desuden vil der være generelle spørgsmål om tilgange til livet, personlighed og præferencer.

Vi håber, at nogle af jer har lyst til at deltage i det videre arbejde med at udvikle tilbuddene til insulinpumpebrugere. Derfor spørger vi i slutningen af spørgeskemaet, om du har lyst til at indgå i yderligere forskning og udvikling.

Hvem står bag?

Spørgeskemaundersøgelsen er en del af Steno Tech-projektet og er lavet af et tværfagligt team af forskere og klinikere på Steno Diabetes Center Copenhagen.

Resultaterne fra spørgeskemaet suppleres af en række dybdegående interviews med personer, som bruger insulinpumpe.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail med navn og telefonnummer til StenoTech.StenoDiabetesCenterCopenhagen@regionh.dk - af hensyn til datasikkerheden beder vi om, at du ikke sender personfølsomme oplysninger.

Du vil herefter blive kontaktet af en projektmedarbejder.

Vi håber, at du vil dele dine erfaringer med os, og siger mange tak for din tid.


Redaktør