Velkommen til Steno Diabetes Center Copenhagen

​Velkommen til din nye arbejdsplads. Vi er glade for at byde dig velkommen og glæder os til at tage imod dig.

Kære nye kollega

Din nye arbejdsplads, Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er det største diabeteshospital i Skandinavien. 

Vi er ca. 400 ansatte fordelt på mange forskellige faggrupper: læger, sygeplejersker, diætister, fodterapeuter, bioanalytikere, patientkoordinatorer, forskere, kliniske assistenter, ph.d.-studerende og administrativt personale.

Som ansat på SDCC bliver du en del af Region Hovedstaden med over 40.000 ansatte, men du bliver også en del af kæmpe satsning på diabetesområdet. Visionen for SDCC er at løfte diabetesbehandlingen for alle med diabetes i Region Hovedstaden og skabe diabetesbehandling i verdensklasse.

Den bedste behandling til alle med diabetes

Vi er eksperter i diabetesbehandling, men det er ikke kun de ca. 11000 børn og voksne med diabetes som følges i vores klinik, som skal have gavn af vores ekspertise. Vi samarbejder med almen praksis, kommuner og andre hospitaler om at skabe sammenhængende forløb. Det sker blandt andet gennem udviklingsprojekter, supplerende behandlingsinitiativer, hvor konkrete tiltag til forbedring af behandlingen både i primær og sekundær sektor undersøges, afprøves og implementeres.

I ledelsen er vi stolte af vores medarbejdere, og den indsats de yder hver dag til gavn for personer med diabetes. På SDCC udvikler vi os hele tiden. Vi inddrager, vi lytter og vi lærer for at yde det bedste for personer med diabetes.

Kære medarbejder, velkommen til Steno Diabetes Center Copenhagen, vi ser frem til samarbejdet.

Med venlig hilsen
Ledelsen på SDCC 

Redaktør