Tilberedningstid 45 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
600 g laks, sej eller torskefilet
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
150 g forårsløg (2 bundter)
250 g cherrytomater
100 g revet ost 30+
1 spsk. hvid balsamicoeddike
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
Sådan gør du
- Del fisken i 4 stykker og læg den i et ovnfast fad
- Fordel citronsaft og sukker over fisken
- Tænd ovnen på 200° uden varmluft
- Vask grøntsagerne
- Skær forårsløgene i stykker a 2-3 cm og halvér tomaterne
- Damp forårsløgene let i en gryde med 2 spsk. vand
- Tilsæt tomaterne efter 3 min og kog væden lidt ind
- Tilsæt balsamicoeddike, honning, salt og peber
- Fordel grøntsagerne over fisken i fadet
- Drys med revet ost og sæt retten i den forvarmede ovn i ca. 20-25 min
Forslag til tilbehør
Kan serveres med parboiled ris, grov bulgur, kartofler eller fiberrigt brød samt nye letkogte, små gulerødder eller dampet spidskål
Næringsindhold pr. portion (beregnet uden tilbehør)
Energi 1253 kJ (300 Kcal)
Kulhydrater 9 g
Fedt 13 g
Protein 37 g