Tilberedningstid 90 min
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
2 porrer
2 dåser hakkede tomater
150 g frossen spinat
3 dl minimælk
1½ spsk. majsstivelse (Maizena)
1 tsk. stødt muskatnød
Salt og peber
600 g torskefilet
200 g fuldkorns lasagneplader
100 g revet mozzarellaost 30+
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 C
- Rens porrerne grundigt og skær dem i skiver
- Hæld de hakkede tomater i en gryde sammen med porreskiverne
- Damp grøntsagerne 10 min under låg og tilsæt salt og peber
- Tø den frosne spinat op i en anden gryde ved svag varme
- Hæld 2½ dl mælk i spinaten og lad retten koge op
- Rør majsstivelsen ud i resten af mælken og rør den i spinaten under omrøring
- Smag saucen til med salt, peber og muskatnød
- Skær torsken ud i mindre stykker
- Beklæd et ovnfast fad på ca. 20 x 25 cm med bagepapir
- Læg et lag lasagneplader nederst, så halvdelen af tomatsovsen, halvdelen af fiskestykkerne og en tredjedel af spinatsaucen
- Gentag punkt 11 og slut med den sidste tredjedel spinatsauce
- Drys osten på toppen og bag lasagnen i oven i ca. 45 min
Forslag til tilbehør
Kan serveres med dampede grøntsager, råkost eller tomatsalat
Næringsindhold pr. portion
Energi 1498 kJ (358 Kcal)
Kulhydrater 30 g
Fedt 8 g
Protein 44 g