Tilberedningstid ca. 60 min
Sværhedsgrad Svær
Hvad skal du bruge?
Ca. 250 g helbladet spinat (dybfrost)
½ løg i tern
½ spsk. olie
Revet muskat
Salt, peber
2 æg
2 spsk. grahamsmel
Fyld
150 g hytteost
100 g røget laks
2 spsk. hakket purløg
Salt og peber
Sådan gør du
- Optø spinaten
- Svits løget i olien til det er klart og tilsæt derefter spinaten
- Tilsæt æg, grahamsmel og krydderier
- Smør blandingen ud på et olieret stykke bagepapir
- Bag ved 200˚ C i 10-12 min.
- Vend ud på bagepapir og rulles forsigtig sammen på den lange led
- Afkøl
Fyld- Skær laksen i tern
- Klip purløget fint
- Rør laks, hytteost og purløg sammen og smag til med salt og peber
- Smør cremen på ¾ af ”spinatpladen” og rul den sammen igen
- Del rouladen i ca. 8 skiver
Tips & idéer
Retten kan serveres med fuldkornsbrød
Inspiration til andre retter med laks
Laks i forårsgrønt
Næringsindhold pr. portion (beregnet uden tilbehør)
Energi 700 kJ (167 Kcal)
Kulhydrater 7 g
Fedt 9 g
Protein 15 g