Wraps med røget laks og grøn hummus

​Det skal du bruge

(4 portioner)

1 dåse kikærter (ca 230g udblødte, kogte kikærter)
150 gram grønne ærter (frosne eller friske)
1 fed hvidløg
½ citron, usprøjtet
2 spsk. fromage fris eller skyr
1 spsk. olivenolie
1 håndfuld persille
½ tsk. stødt koriander
Salt og peber

3 styk gulerødder
½ spidskål
200 gram røget laks i skiver

4 store fuldkornstortillas

 

Sådan gør du

Først laves hummussen:
1. Skyld og afdryp kikærterne i en sigte
2. Bælg friske ærter eller optøg frosne ærter med kogende vand
3. Komme kikærter og ærter i en blender
4. Riv citronskal fint og pres saften af citronen i blenderen
5. Hak hvidløget og kom det i blenderen
6. Blend kikærterne med de grønne ærter, hvidløg, citronsaft, citronskal, mælkeprodukt, olie, persille og stødt koriander
7. Smag humussen til med salt og peber

8. Riv nu gulerødder groft og snit spidskålen meget fint
9. Fordel hummussen jævnt ud på de fire tortillas
10. Fordel revet gulerod og snittet spidskål ovenpå, og tryk det lidt ned i hummussen
11. Fordel laksen ovenpå og rul hver tortillia fast sammen.

 

Næringsindhold pr. portion

Energi: 1131kJ (270kcal)
Kulhydrat: 28 gram
Fedt: 10 gram
Protein: 19 gram
Redaktør