Tilberedningstid 45-60 min
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
2 auberginer
1 lille (60 g) løg
2 spsk. olivenolie
50 g champignon
2 spsk. hakket bredbladet persille
2 spsk. tomatpuré
½ dl revet brød
25 g flydende margarine
Salt og peber
Sådan gør du
- Vask auberginerne, halver dem på langs, tag indmaden ud og skær i små tern
- Pil og hak løget og svits det i olien
- Tilsæt indmaden fra auberginerne og sautér 3-4 min
- Rens og hak champignoner og persille fint og bland det med tomatpuré, løg og aubergine indmaden sammen med så meget revet brød, at det bliver til en lind fars
- Smag farsen til med salt og peber og kom fyldet i de udhulede auberginer
- Læg de fyldte auberginer i et smurt ovnfast fad og bag ved 200˚ C i ca. 20 min
Forslag til tilbehør
Hvis retten serveres som hovedret kan den serveres med bulgur eller bygsalat
Inspiration til andre retter med auberginer
Fyldte auberginer med tomat og ost
Næringsindhold pr. person
Energi 728 kJ (174 Kcal)
Kulhydrater 17 g
Fedt 12 g
Protein 3 g