Tilberedningstid 1 time og 20 min
Sværhedsgrad Middel
Retten er til 4 personer
Hvad skal du bruge?
1 (ca. 600 g) blomkål
4 dl letmælk
2 dl vand fra kogt blomkål
120 g hvedemel
40 g flydende margarine
6 æg
Sådan gør du
-
Kog blomkålen let, afkøl og del den i buketter
- Bring mælk, vand, flydende margarine og mel i kog og pisk ingredienserne sammen
- Afkøl sovsen og rør æggeblommerne i én ad gangen
- Vend de kogte, afkølede blomkålsbuketter i
- Vend de stiftpiskede æggehvider i dejen
- Bag dejen i et ildfast fad ved 175°C (midt i ovnen) i 45-60 min
- Servér med grøn salat og ristet eller friskbagt rugbrød
Næringsindhold pr. person
Energi: 1554 kJ (371 Kcal)
Kulhydrater: 34 g
Fedt: 18 g
Protein: 20 g