Tilberedningstid 25 min
Sværhedsgrad Let
Opskriften er til 4 personer
Hvad skal du bruge?
1 (ca. 600 g) blomkål
2 kartofler
1 (60 g) løg
1 æg
1 tsk. kartoffelmel
1 spsk. rasp
karry og peber
Rapsolie til stegning
Sådan gør du
1. Kog blomkålen mør, fjern stokken og mos blomkålshovedet lidt med en gaffel
2. Riv kartoflerne og skær løg i tern
3. Bland kartofler, løg, æg, kartoffelmel, rasp, moset blomkål og krydderier
4. Form blandingen til karbonader og vend dem i rasp
5. Steg karbonaderne brune og sprøde ved jævn varme i ca. 7 min på hver side
Forslag til tilbehør
Rødbederåkost eller
blandet bønnesalat samt parboiled ris eller rugbrød.
Næringsberegningen er beregnet uden disse forslag.
Tips & idéer
Lav eventuelt en større portion og frys karbonaderne ned til hurtig hverdagsret
Næringsindhold pr. person
Energi 264 kJ (63 Kcal)
Kulhydrater 9 g
Fedt 2 g
Protein 3 g