Tilberedningstid 1 time og 20 min
Sværhedsgrad Let
Opskriften er til 4 personer
Hvad skal du bruge?
2 store (160 g) løg
2 fed hvidløg
500 g champignoner
150 g gulerod
40 g nødder f.eks. hasselnødder eller valnødder
45 g grahamsmel
3 æg
Salt, peber, timian
Sådan gør du
- Rens grøntsagerne
- Hak løg og champignon groft og riv gulerødderne
- Svits grøntsagerne på en tør pande og tilsæt krydderier
- Hak nødderne og bland i grøntsagerne
- Rør æg og mel i blandingen, når grøntsagerne er afkølede, så det bliver til en fars
- Fyld farsen i forme og bag i ca. 60 min ved 200° C
- Afkøl patéen, inden den skæres i skiver
Forslag til tilbehør
Rugbrød og rødbederåkost eller rødkålssalat
Næringsberegningen på denne opskrift er beregnet uden ovenstående forslag til tilbehør
Næringsindhold pr. person
Energi 383 kJ (91 Kcal)
Kulhydrater 9 g
Fedt 4 g
Protein 5 g