Gulerodsfrikadeller

Tilberedningstid 50 min
Sværhedsgrad Let

Hvad skal du bruge? 

600 g gulerødder
4 æg 
1 dl (30 g) havregryn
½ dl (30 g) hvedemel 
Salt, peber, oregano
1 spsk. olivenolie eller flydende margarine

Sådan gør du 

  1. Skræl og riv gulerødderne groft
  2. Bland gulerødderne med de øvrige ingredienser
  3. Krydr med salt, peber og oregano
  4. Lad farsen hvile i ca. 15 min
  5. Steg frikadellerne i olie eller flydende margarine i ca. 7 min på hver side
     

Forslag til tilbehør 

Hvidkål med æbler og parboiled eller vilde ris 

Næringsberegningen på denne opskrift er beregnet uden ovenstående forslag til tilbehør

Næringsindhold pr. person

Energi754 kJ (180 Kcal)
Kulhydrater 25 g
Fedt 7 g
Protein 6 g


Redaktør