Tilberedningstid 45 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
2 store (180 g) løg
2 spsk. raps- eller olivenolie
1-2 spsk. karry
1-2 tsk. stødt paprika
1 stort (200 g) æble
1 lille (100 g) banan
1-2 spsk. soja sauce
1 dåse (400 g) flåede tomater
2-3 spsk. tomatpuré
1 fed hvidløg
½ tsk. stødt koriander
Muskat nød og peber
¼ bundt bredbladet persille
6 dl kogte kikærter eller kikærter fra dåse (svarer til 2,5 dl tørrede kikærter)
Sådan gør du
Hak løget og svits det i olien
Drys karry og paprika over og rør rundt
Skær og tilsæt æbler i tern og banan i skiver
Tilsæt flåede tomater og tomatpuré
Tilsæt presset hvidløg, peber og stødt koriander
Smag til med soja sauce og muskatnød
Lad retten simre i ca. 25 min
Tilsæt kogte kikærter / kikærter fra dåse og varm retten igennem
Drys hakket persille over og server med græsk yoghurt 2 % eller ylette og citronbåde
Forslag til tilbehør
Fuldkornsris og råkost
Tips & idéer
Smages eventuelt til med mere hvidløg og/eller krydderier.
Næringsindhold pr. portion
Energi 1545 kJ (369 Kcal)
Kulhydrater 57 g
Fedt 12 g
Protein 15 g