Kikærtefrikadeller

Tilberedningstid 30 min 
Sværhedsgrad Let

 
Hvad skal du bruge?  
2 dåser (240 g) kikærter (svarer til 120 g tørrede kikærter)
1 (100 g) squash
1 (80 g) løg
3 fed hvidløg 
1 rød eller grøn chilipeber
2 æg 
½ dl (30 g) grahamsmel 
Salt og peber 
1 spsk. raps-/olivenolie eller flydende margarine 

Sådan gør du 
1. Blend kikærterne (ikke for fint)
2. Riv squashen groft og hak løg, hvidløg og chili fint
3. Bland alle ingredienser 
4. Stil farsen koldt i 30 min
5. Form og steg frikadellerne i olie/flydende margarine i ca. 7 min på hver side

Næringsindhold pr. stk.
Energi 466 kJ (111 Kcal)
Kulhydrater 14 g
Fedt 6 g
Protein 4 g


Redaktør