Tilberedningstid 40 min
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
½ blomkålshoved (300 g)
2 mellemstore gulerødder (120 g)
1 dl hasselnødder
½ dl solsikkekerner
2 æg
4 spsk. fuldkornshvedemel
1 håndfuld hakket persille
½-1 rød chilipeber (befriet for kerner)
60 g revet ost 30+
1 tsk. salt
1 tsk. tørret timian
Peber
2 spsk. olivenolie til stegning
Sådan gør du
Riv blomkål, gulerødder og hasselnødder fint i en foodprocessor
Bland resten af ingredienserne i, og kør foodprocessoren på pulsfunktion
Dejen er temmelig fast, så det er nødvendigt at skrabe dejen ned fra kanterne et par gange
Form dejen til 8 små tykke pandekager
Steg dem i olien ved middel varme i 8-10 min på hver side
Forslag til tilbehør
Server fiberrigt brød, ovnstegte kartofler eller kartoffelsalat samt råkost
Næringsindhold pr. stk. (Beregnet uden tilbehør)
Energi 616 kJ (147 Kcal)
Kulhydrater 11 g
Fedt 10 g
Protein 7 g