Minipandekager med blomkål

Tilberedningstid 40 min
Sværhedsgrad Middel

Hvad skal du bruge?

½ blomkålshoved (300 g)
2 mellemstore gulerødder (120 g)
1 dl hasselnødder
½ dl solsikkekerner
2 æg
4 spsk. fuldkornshvedemel
1 håndfuld hakket persille
½-1 rød chilipeber (befriet for kerner)
60 g revet ost 30+
1 tsk. salt
1 tsk. tørret timian
Peber
2 spsk. olivenolie til stegning

Sådan gør du

  1. Riv blomkål, gulerødder og hasselnødder fint i en foodprocessor
  2. Bland resten af ingredienserne i, og kør foodprocessoren på pulsfunktion
  3. Dejen er temmelig fast, så det er nødvendigt at skrabe dejen ned fra kanterne et par gange
  4. Form dejen til 8 små tykke pandekager
  5. Steg dem i olien ved middel varme i 8-10 min på hver side
            

Forslag til tilbehør

Server fiberrigt brød, ovnstegte kartofler eller kartoffelsalat samt råkost

Næringsindhold pr. stk. (Beregnet uden tilbehør)

Energi 616 kJ (147 Kcal)
Kulhydrater 11 g
Fedt 10 g
Protein 7 g    


Redaktør