Tilberedningstid 30 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
4 stk. fuldkornstortilla
3 pastinakker (300 g)
2 bolchebeder (150 g)
100 g revet Ost 30+
1 spsk. olivenolie
4-6 spsk. pesto
Salt og peber
Sådan gør du
-
Tænd ovnen på 210 °C
- Skræl pastinakker og bolchebeder og skær dem i tynde skiver
- Vend pastinak- og bolchebede-skiver i olie tilsat salt og peber
- Smør 1-1½ spsk. pesto på hver tortilla
- Fordel pastinak og bolchebede-skiver på tortillaen. Dæk så vidt muligt hele tortillaen
- Drys osten over
- Bag pizzaerne i ovnen i 15 min. til de er gyldne og sprøde
Forslag til tilbehør
Server salat eller råkost til
Næringsindhold pr. person
Energi 1365 kJ (326 Kcal)
Kulhydrater 30 g
Fedt 19 g
Protein 12 g