Nem grøntsagspizza med rodfrugter

Tilberedningstid 30 min
Sværhedsgrad Let

Hvad skal du bruge?

4 stk. fuldkornstortilla
3 pastinakker (300 g)
2 bolchebeder (150 g)
100 g revet Ost 30+
1 spsk. olivenolie
4-6 spsk. pesto
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 210 °C
  2. Skræl pastinakker og bolchebeder og skær dem i tynde skiver
  3. Vend pastinak- og bolchebede-skiver i olie tilsat salt og peber
  4. Smør 1-1½ spsk. pesto på hver tortilla
  5. Fordel pastinak og bolchebede-skiver på tortillaen. Dæk så vidt muligt hele tortillaen
  6. Drys osten over
  7. Bag pizzaerne i ovnen i 15 min. til de er gyldne og sprøde

Forslag til tilbehør

Server salat eller råkost til

Næringsindhold pr. person

Energi 1365 kJ (326 Kcal)
Kulhydrater 30 g
Fedt 19 g
Protein 12 g


    Redaktør