Tilberedningstid 40 min
Sværhedsgrad ”Let”
Hvad skal du bruge?
½-¾ knoldselleri (500 g skrællet vægt)
120 g revet ost 30+
120 g rasp
3 æg
1 tsk. groft salt
Peber
2 spsk. olie eller flydende margarine til stegning
Sådan gør du
- Skræl sellerien
- Riv halvdelen af sellerien groft og den anden halvdel fint
- Bland den revne selleri med æg, rasp, ost, salt og peber
- Sæt farsen tildækket i køleskab 10-15 min.
- Form farsen til 8 frikadeller og steg dem gyldne i olien – 4-5 min på hver side
Forslag til tilbehør
En dejlig salat af perlebyg eller rugbrød og en æble- og hvidkålssalat passer godt som tilbehør til sellerifrikadellerne.
Næringsindhold pr. portion (2 stk.)
Energi 1450 kJ (345 Kcal)
Kulhydrater 30 g
Fedt 11 g
Protein 19 g