Retten er til 4 personer
Hvad skal du bruge
1 aubergine
2 squash
2 løg
2 rød peber
2 spsk. olivenolie
1 lille fed hvidløg
½ spsk. honning
½ dl. eddike
½ dl. olivenolie
130 gram tørret kikærter
30 gram bredbladet persille
40 gram oregano
20 gram mynte
Sådan gør du
- Skær aubergine og squash i skiver
- Skær løg i både og peberfrugt i skiver
- Vend grøntsagerne med olivenolie og salt
- Kom grøntsagerne på en varm pande, og steg dem til de er møre
- Bland dressingen: pres hvidløg og rør det sammen med olie, eddike og honning
- Kog kikærterne efter anvisning
- Hak persille, oregano og mynte groft
- Vend grøntsager, kikærter, urter og dressingen sammen og server
Tips & ideer
Hvis man vil spare lidt tid, kan man bruge kikærter på dåse i stedet for tørrede kikærter.
Bønner, quinoa eller linser kan benyttes i stedet for kikærter til variation.
Næringsindhold pr. portion (443g)
Energi 438kcal/1837kJ
Protein 13g
Kulhydrat 48g
Fedt 24g