Tilberedningstid (60 min)
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
4 stk. kyllingelår med rygstykke
1 lille spidskål (600 g)
1 mellemstor agurk (300 g)
1 bundt radiser
1 bundt forårsløg
½ dl citronsaft
1½ spsk. rapsolie
En håndfuld frisk hakket dild
Salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200°C
- Læg kyllingen i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber
- Sæt fadet i den varme ovn og steg kyllingen ca. 45 min
- Skær agurken i små tern og radiser og forårsløg i tynde skiver
- Bland de snittede grøntsager med hakket dild, olie og citronsaft i en skål
- Skær spidskålen 1 cm tykke strimler og kom dem i en gryde med 2 dl vand
- Damp kålen under låg i 3-4 min (den må ikke blive for blød - der skal være lidt bid i)
- Anret den dampede kål på et fad, krydr med salt og peber og læg kyllingelårene ovenpå
- Server de snittede grøntsager til
Forslag til tilbehør
Server fiberrigt brød eller ovnstegte kartofler til
Næringsindhold pr. portion (Beregnet uden tilbehør)
Energi 2085 kJ (496 Kcal)
Kulhydrater 14 g
Fedt 27 g Protein 47 g
|