Tilberedningstid (60 min)
Sværhedsgrad: Middel
Opskriften er til 4 personer
Hvad skal du bruge?
2 store andebryster á 300 g
200 g champignon
1½ dl (75 g) valnødder
Salt og peber
Sådan gør du
- Skær en dyb lomme i andebrysterne, men pas på ikke at skære dem helt igennem
- Rens champignonerne og hak dem fint
- Hak valnødderne fint
- Hæld champignon på en tør hed slip-let pande og svits dem i 3-4 min
- Hæld valnødderne på panden til champignonerne og svits videre i 1 min.
- Tag panden af varmen og lad fyldet køle lidt af
- Fordel fyldet i andebrysterne og luk med kødnåle eller bind dem med kødsnor
- Brun andebrysterne 2 min på hver side på en varm tør slip-let pande – på skindsiden først
- Læg brysterne i et ildfast fad som er beklædt med bagepapir
- Sæt fadet i ovnen ved 180 alm. ovn eller 165 varm luft i 18-20 min
- Lad andebrysterne hvile i det varme fad udenfor oven i 5-10 min før du skærer det i skiver
Forslag til tilbehør
Kan serveres med kogte eller ovnbagte kartofler og grønkålssalat med granatæble,
rødbederåkost eller med
rødkålsråkost med abrikoser
Næringsindhold pr. portion (beregnet uden tilbehør)
Energi 1340 kJ (320 Kcal)
Kulhydrater 5 g
Fedt 19 g
Protein 34 g