Tilberedningstid: ca. 2 timer og 30 min
Sværhedsgrad: Middel
Hvad skal du bruge?
½ kg lammekød fra kølle
¾ kg kartofler
4-5 gulerødder
3 løg
2 spsk. flydende margarine/rapsolie
½ l. vand
1 krydderbuket af persille, rosmarin og timian
8 hele peberkorn
Salt
Frisk bredbladet persille til pynt
Sådan gør du
- Skær kødet i firkanter
- Skræl kartofler og gulerødder og pil løgene
- Skær grønsager og løg i skiver
- Kom fedtstof, vand, kød og grøntsager, krydderbuket og krydderier i en gryde
- Kog retten under låg ved svag varme i ca. 1½ time til kødet er mørt
- Pynt retten med grofthakket persille
Forslag til tilbehør
Fuldkornsbrød/rugbrød og evt. rødbederåkost
Inspiration til andre retter med lammekød
Studenterkål
Næringsindhold pr. portionEnergi 1819 kJ (435 Kcal)
Kulhydrater 52 g
Fedt 13 g
Protein 31 g
|