Tilberedningstid (50 min)
Sværhedsgrad Middel
Opskriften er til 4 personer
Hvad skal du bruge?
100 g tørrede linser
150 g bacon i tern
1-2 stk. squash (700 g)
2 peberfrugter (350 g)
1 glas sorte oliven uden sten (100 g)
1 glas kapers (60 g)
500 g svinemørbrad
2 spsk. honning
2 fed hvidløg
½ l bouillon (1 terning + ½ l vand)
2 spsk. persille
2 spsk. olivenolie
2 spsk. maizenamel
1 tsk. salt
Hvid peber
Sådan gør du
- Skyl linserne godt og kog dem i ca. 20 min.
- Steg bacon sprøde og læg dem på fedtsugende papir
- Skær peberfrugt og squash i tern
- Sautér linser, peberfrugt, squash, oliven, kapers og hvidløg halvdelen af olien i 4-5 minutter
- Tilsæt kaperslage, honning, bouillon og persille
- Lad det simre i 5 min.
- Tænd ovnen på 160 °C
- Skær mørbraden til bøffer og vend i maizenamel tilsat salt og peber
- Steg mørbradbøfferne i olie 2-3 min. på hver side
- Kom linsefyldet i et fad og læg mørbradbøfferne ovenpå
- Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen i 10 min.
- Kom det sprøde bacon på
Forslag til tilbehør
Serveres med kartoffelmos smagt til med chili og hvidløg
Næringsindhold pr. portion (uden tilbehør)
Energi 2350 kJ (562 Kcal)
Kulhydrater 43 g
Fedt 24 g
Protein 46 g