Tilberedningstid 60 min.
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
Pandekagerne:
3½ dl minimælk
4 æg
1½ dl hvedemel
1 dl grahamsmel
¼ tsk. salt
2 spsk. olie eller flydende margarine til at stegning af pandekagerne
Fyldet:
150 g bacon i tynde strimler
300 g kyllingebryst i strimler
1 spsk. olie eller flydende margarine
3 tomater
1 avocado
½ gul peberfrugt
100 g sukkerærter
2-3 spsk. citronsaft
½-1 tsk. stødt paprika
Persille, hakket
Salt og peber
Sådan gør du
- Pisk æg og mælk sammen
- Tilsæt mel og salt og pisk dejen godt igennem
- Lad pandekagedejen hvile i køleskab mens du tilbereder fyldet
- Steg baconstrimlerne sprøde på en tør pande og kasser det afsmeltede baconfedt
- Lad de sprøde baconstrimler dryppe af på køkkenrullepapir
- Steg kyllingestrimlerne i 1 spsk. olie eller flydende margarine
- Skær tomater, avocado, peberfrugt og sukkerærter i tern og hæld dem i en skål
- Tilsæt citronsaft, hakket persille, paprika, salt, peber, kylling og bacon og bland godt
- Steg 8 pandekager af dejen
- Fordel fyldet i pandekagerne
Tips & idéer
Fyldet kan varieres i det uendelige efter sæson, hvad du kan lide og hvad du har i din grøntsagsskuffe.
Næringsindhold pr. stk.
Energi 1228 kJ (393 Kcal)
Kulhydrater 20 g
Fedt 17 g
Protein 17 g