Tilberedningstid: ca. 1 time
Sværhedsgrad: Middel
Retten er til 4 personer.
Hvad skal du bruge?
½ kg hakket magert lammekød
2 løg
5 fed hvidløg
2-3 spsk. karry
¼ hvidkålshoved
2 store gulerødder
2½ dl parboiled ris
½ l bouillon
Salt og peber
Sådan gør du
- Svits det hakkede lammekød i lidt rapsolie med hakket løg og karry. Tilsæt de knuste fed hvidløg
- Snit hvidkålen og gulerødderne meget fint. (Benyt evt. blender/foodprocessor)
- Tilsæt hvidkål og gulerødder. Kog med kødet et par minutter
- Tilsæt peber.
- Tilsæt ris og bouillon. Kog retten i ca. 30 min
- Smag retten til med salt og evt. mere peber
Forslag til tilbehør (er ikke medregnet i næringsindholdet)
Rødbederåkost
Tips & idéer
Lammekødet kan erstattes med oksekød.
Tilsæt evt. lidt sojasauce til retten.
Inspiration til andre retter med lammekød
Irsk stuvning
Næringsindhold pr. portion
Energi 1581 kJ (378 Kcal)
Kulhydrater 46 g
Fedt 8 g
Protein 31 g