Tilberedningstid: ca. 40 min
Sværhedsgrad: Let
Retten er til 4 personer
Hvad skal du bruge?
2 spsk. rapsolie
2 fed hvidløg
Ca. 400 g svinekød
1 løg
4 gulerødder
3 porrer
1 dåse flåede tomater
1 lille dåse koncentreret tomat
2 tsk. timian
1 bouillonterning
2 tsk. paprika
3-5 dl vand
Sådan gør du
- Pres hvidløget, steg det let i olien i en stor pande. Tilsæt og brun kødet, der er skåret i strimler
- Skræl og skær løget i skiver. Tilsæt løget til kød og hvidløg
- Skær gulerødderne i strimler og porrerne i skiver, og kom det i retten
- Tilsæt de øvrige ingredienser
- Lad retten simre i ca. 15- 20 min.
Forslag til tilbehør (er ikke medregnet i næringsindholdet)
Fuldkornspasta, kartofler, brune eller parboiled ris. Server også gerne en salat til, f.eks. rødbedesalat med grønne linser
Svinekødet kan erstattes med lam, fjerkræ eller oksekød. Simretiden vil variere efter kødtypen.
Næringsindhold pr. portion
Energi 1314 kJ (314 Kcal)
Kulhydrater 28 g
Fedt 12 g
Protein 26 g