Tilberedningstid: ca. 50 min
Sværhedsgrad: Middel
Retten er til 4 personer
Hvad skal du bruge?
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
4 gulerødder
250 g champignon
2 porrer
2 spsk. sesamolie
1 dl sojasauce
Peber
100 g rejer
400 g kyllingefilet
Sådan gør du
- Snit alle de friske grøntsager i ensartede tynde strimler
- Skær kyllingekødet i strimler på længde med grøntsagerne
- Kom olie på panden eller i wok og steg grøntsagerne let (undgå at stege for længe, så grøntsagerne ikke mister sprødheden)
- Tilsæt kødet og steg det let.
- Tilsæt sojasaucen, smag til med peber
- Rejerne vendes i wokken lige før servering
Forslag til tilbehør (er ikke medregnet i næringsindholdet)
3 dl parboiled eller brune ris. Koges efter anvisning på posen.
Tips & idéer
Kyllingekødet kan erstattes med forskellige slags fisk, f.eks. laks, lyssej, torsk, brosme eller lange.
Friskrevet ingefær smager godt i retten.
Næringsindhold pr. portion
Energi 1350 kJ (323 Kcal)
Kulhydrater 26 g
Fedt 9 g
Protein 35 g