Tilberedningstid 15 min+1 time til bagning
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
1½ dl. mandler (100 g)
2 dl. græskarkerner (150 g)
2 dl. sesamfrø (100 g)
1½ dl. hørfrø (100 g)
1 1/4 dl solsikkekerner (75 g)
1 dl. vand
1 tsk. salt
5 æg
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 160 °C
- Hak mandlerne groft
- Hæld dem i en skål sammen med øvrige frø og kerner. (Hvis man har en kaffemølle, kan man male alle frø til groft mel, men det er ikke nødvendigt)
- Rør vand og salt i
- Pisk æggene i et ad gangen
- Hæld dejen i en smurt rugbrødsform og bag brødet i ca. 60 min. ved 160 °C
Næringsindhold pr. skive (40 g)
Energi 525 kJ (126 Kcal)
Kulhydrater 5 g
Fedt 10 g
Protein 6 g