Grovbrød uden mel

Tilberedningstid 15 min+1 time til bagning
Sværhedsgrad Let

Hvad skal du bruge?

1½ dl. mandler (100 g)
2 dl. græskarkerner (150 g)
2 dl. sesamfrø (100 g)
1½ dl. hørfrø (100 g)
1 1/4  dl  solsikkekerner (75 g)
1 dl. vand
1 tsk. salt
5 æg

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 160 °C
  2. Hak mandlerne groft
  3. Hæld dem i en skål sammen med øvrige frø og kerner. (Hvis man har en kaffemølle, kan man male alle frø til groft mel, men det er ikke  nødvendigt)
  4. Rør vand og salt i
  5. Pisk æggene i et ad gangen
  6. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform og bag brødet i ca. 60 min. ved 160 °C
   

Næringsindhold pr. skive (40 g)

Energi 525 kJ (126 Kcal)
Kulhydrater 5 g
Fedt 10 g
Protein 6 g

Redaktør