Appelsinmandelkage

Hvad skal du bruge

2 mellemstore appelsiner
4 dl mandler
2,5 dl (200 g) sukker 
1 spsk. bagepulver
6 æg
  

Sådan gør du   

  1. Vask appelsinerne og kog i 2 timer
  2. Tænd ovnen på 190°
  3. Halvér appelsiner og fjern kernerne og del dem i grove stykker
  4. Hak mandlerne i foodprocessor og tag dem af beholderen
  5. Purér herefter appelsinerne
  6. Tilsæt mandler, sukker, bagepulver og æg og bland det hele godt
  7. Kom massen i en springform ca. 22 cm i diameter
  8. Bag kagen i 60 minutter
  9. Afkøl inden den tages ud af formen
  10. Servér med appelsinfileter til

Næringsindhold pr. person 

511 kJ (122 Kcal)
Kulhydrater 14 gram
Fedt 6 gram
Protein 4 gram 

Redaktør