Tilberedningstid: 45-50 min
Sværhedsgrad: middel
Hvad skal du bruge?
100 g hakkede nødder
3 bananer (ca. 400 g)
100 g flydende margarine
100 g sukker
3 æg (180 g)
30 g havregryn
½ dl kærnemælk
250 g hvedemel
2 tsk. vaniljesukker 1½ tsk. natron
Pynt
80 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200˚C
- Hak nødderne let
- Mos bananer med en gaffel
- Rør flydende margarine, sukker og vaniljesukker hvidt
- Rør æggene i, ét ad gangen
- Vend nødder, havregryn, bananer og kærnemælk forsigtigt i dejen
- Bland mel og natron og rør blandingen i
- Hæld dejen i en smurt form, ca. 20*30 cm
- Bag kagen ved 200˚ C i ca. 30-35 min
- Riv chokoladen og drys den over kagen, så snart den er taget ud fra ovnen
Tips & idéer
Kagen deles i 20 stk.
Næringsindhold pr. stk.
Energi 700 kJ (167 Kcal)
Kulhydrater 21 g
Fedt 8 g
Protein 4 g