Tilberedningstid: ca. 1½ time ink. hvile- og bagetid
Sværhedsgrad: Middel
Hvad skal du bruge?
Tærtedej:
250 g hvedemel
125 g flydende Becel margarine
80 g flormelis
Fyld:
100 g flydende Becel margarine
50 g sukker
50 g hvedemel
1 æg
2 dl (130 g) mandler
200 g jordbær
100 g blåbær
Sådan gør du
Tærtedej:
- Kom mel, Becel og flormelis i en skål, og smuldre det godt med hænderne
- Kom ægget i og saml det sammen til en dej
- Stil dejen på køl i 30 min.
- Rul dejen ud og kom den i en tærteform
- Bag tærtebunden ved 170˚C i ca. 15 min.
Fyld:
- Pisk Becel og sukker luftig
- Tilsæt hvedemel og æg og pisk det godt sammen
- Kom mandlerne i en foodprocessor så de bliver til mandelmel eller hak dem så fint som muligt.
- Vend mandelmelet i dejen
- Smør dejen ud i den bagte tærtebund
- Skyl bærrene, halver jordbærrene og fordel dem ud over tærten
- Bag tærten ved 160 ˚C i ca. 20-25 min.
Forslag til tilbehør
Kan serveres med fraiche 9%, fromage fraiche eller skyr
Næringsindhold pr. stk. (uden tilbehør)
Energi 1398 kJ (334 Kcal)
Kulhydrater 35 g
Fedt 20 g
Protein 6 g