Tilberedningstid
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
50 g tørrede abrikoser
50 g tørrede figner
50 g tørrede rosiner
50 g nødder
50 g mandler
½ dl cognac eller sherry/portvin
¼ dl vand
50 g marcipan
Pynt
50 g valnødder eller smuttede mandler.
Sådan gør du
- Læg abrikoser, figner, rosiner, nødder og mandler i blød i cognac og vand i 24 timer
- Blend de udblødte frugter, nødder og mandler, så der stadig kan ses stykker af nødder og mandler
- Ælt marcipanen i den blendede masse. Tril dejen til kugler
- Pynt med en halv valnød eller en delt, smuttet mandel
Tips og ideer
Kan overtrækkes med chokolade med > 55% kakao.
Næringsberegningen på opskriften er beregnet uden ovenstående forslag til tilbehør.
Næringsindhold pr. stk.
Energi 236 kJ (56 Kcal)
Kulhydrater 6 g
Fedt 3 g
Protein 1 g