Frugt- og nøddekonfekt

Tilberedningstid 
Sværhedsgrad Middel

Hvad skal du bruge? 

50 g tørrede abrikoser
50 g tørrede figner
50 g tørrede rosiner
50 g nødder
50 g mandler
½ dl cognac eller sherry/portvin
¼ dl vand
50 g marcipan

Pynt 
50 g valnødder eller smuttede mandler.

Sådan gør du 

  1. Læg abrikoser, figner, rosiner, nødder og mandler i blød i cognac og vand i 24 timer
  2. Blend de udblødte frugter, nødder og mandler, så der stadig kan ses stykker af nødder og mandler
  3. Ælt marcipanen i den blendede masse. Tril dejen til kugler
  4. Pynt med en halv valnød eller en delt, smuttet mandel

Tips og ideer 

Kan overtrækkes med chokolade med > 55% kakao.

Næringsberegningen på opskriften er beregnet uden ovenstående forslag til tilbehør.

Næringsindhold pr. stk. 

Energi 236 kJ (56 Kcal)
Kulhydrater 6 g
Fedt 3 g
Protein 1 g



Redaktør