Tilberedningstid: ca. 40 min
Sværhedsgrad: Svær
Hvad skal du bruge?
200 g marcipan
60 g sukker
1-3 æggehvider
Pynt
Mandelflager
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 170 °C
- Rør marcipan og sukker sammen til sukkeret er opløst
- Tilsæt lidt æggehvide ad gangen - det er ikke sikkert at de alle skal bruges. Massen skal have en relativ blød konsistens, men den skal kunne formes til horn eller toppe
- Form massen til horn eller toppe
- Vend hornene eller toppene i mandelflagerne før bagning, hvis der ønskes mandelflager som pynt
- Sæt horn eller toppe på bagepapir på en plade og sæt dem midt i en varm ovn
- Lad dem bage til de er gyldne i ca. 10 min
Tips & idéer
Marcipanhornene kan dyppes i eller pensles med chokolade, mens de endnu er varme.
Næringsindhold pr. stk. (3 æggehvider)
Energi 349 kJ (83 Kcal)
Kulhydrater 11 g
Fedt 4 g
Protein 2 g |