Tilberedningstid: ca. 1 time
Sværhedsgrad: Middel
Hvad skal du bruge?
200 g squash
1 stort æble (130 g)
3 æg
50 g brun farin
50 g sukker
70 g hasselnødder
50 g chokolade
1 dl (60 g) hvedemel
1 dl (70 g) grahamsmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. ingefær
2 tsk. kanel
½ tsk. salt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200°C
- Riv squash og æble groft og kom det i et klæde. Tryk væden godt af
- Pisk æg, brun farin og sukker let sammen, vend æble og squash heri
- Hak hasselnødder og chokolade groft og kom det i squash/æbleblandingen
- Vend de øvrige ingredienser i
- Kom dejen i en smurt springform (18-20 cm i diameter) og bag ved 200°C i ca. 45 min
Forslag til tilbehør (ikke medregnet i næringsindholdet)
Rør fedtfattig creme fraiche, fromage fraiche eller skyr med vaniljesukker og server til kagen.
Næringsindhold pr. stk.
Energi 671 kJ (160 Kcal)
Kulhydrater 23 g
Fedt 6 g
Protein 4 g |