Tilberedningstid: ca. 2 timer
Sværhedsgrad: Middel
Hvad skal du bruge?
2 æg
100 g sukker
50 g smør
200 g mel
2 tsk. bagepulver
200 g mandler
2 spsk. reven citronskal fra usprøjtede citroner
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker sammen
- Smelt smørret og kom det i dejen
- Ælt mel, bagepulver, mandler og citronskal i dejen
- Lad dejen hvile i køleskab 1 time. Tænd ovnen på 200˚C
- Rul dejen i ca. 2 cm tykke stænger
- Bag ved 200 grader i 20-25 min. Afkøles let
- Skær stængerne på skrå i stykker på 1-1½ cm
- Sæt kagerne i ovnen. Lad dem tørre ved 200˚C i ca. 15 min
Inspiration til andre retter med mandler
Mandel-citronkage
Næringsindhold pr. stk.
Energi 284 kJ (68 Kcal)
Kulhydrater 8 g
Fedt 3 g
Protein 2 g