Fedtfattig leverpostej

Tilberedningstid 15 min (eksklusiv 45 minutters bagetid)
Sværhedsgrad lav

Hvad skal du bruge?

½ kg svine- eller kalvelever
1 (50 g) løg
1 dl rapsolie
1,5 dl (100 g) hvedemel
½ liter minimælk
Salt og peber

Sådan gør du

  1. Hak lever og løg
  2. Rør sammen med de øvrige ingredienser til en tynd flydende masse
  3. Fyld i forme
  4. Bag ved 175° C i 45 min

Forslag til tilbehør

Leverpostejen kan serveres med ristede champignon og som pålæg på brød. Næringsberegningen på denne opskrift er beregnet uden ovenstående forslag til tilbehør

Tips & idéer

Det kan være en god ide at fryse nogle forme leverpostej ned i rå tilstand og bage dem efter behov og evt. sammen med et brød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 707 kJ (169 Kcal)
Kulhydrater 10 g
Fedt 10 g


Redaktør