Fedtfattig spidskålssalat til sandwich

Tilberedningstid 30 min.
Sværhedsgrad Middel

Hvad skal du bruge?

½ stk. (250 g) spidskål
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. yoghurt naturel 0,5 %
1 spsk. fiskesennep/anden sennep
½-1 tsk. sukker
½ tsk. salt
¼ tsk. peber

16 skiver hamburgerryg/skinke/pålæg
4 skiver fuldkornsbrød
4 skiver rugbrød

Sådan gør du

  1. Snit spidskålen meget fint
  2. Rør mayonnaise og yoghurt sammen med sennep, sukker, salt og peber
  3. Vend spidskålen i mayonnaiseblandingen
  4. Læg 2 stykker pålæg på hver af de 4 stykker fuldkornsbrød
  5. Fordel spidskålsalaten oven på de 4 stykker brød
  6. Afslut sandwichen med 2 stykker pålæg på hvert stykke brød og læg en skive rugbrød på toppen. Skær sandwichene i trekanter

Næringsindhold pr. stk. sandwich (115 g pr. stk.) 

Energi 762 kJ (182 Kcal)
Kulhydrater 28 g
Protein 8 g
Fedt 5 g

Redaktør