Tilberedningstid 30 min.
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
½ stk. (250 g) spidskål
3 spsk. mayonnaise
3 spsk. yoghurt naturel 0,5 %
1 spsk. fiskesennep/anden sennep
½-1 tsk. sukker
½ tsk. salt
¼ tsk. peber
16 skiver hamburgerryg/skinke/pålæg
4 skiver fuldkornsbrød
4 skiver rugbrød
Sådan gør du
Snit spidskålen meget fint
Rør mayonnaise og yoghurt sammen med sennep, sukker, salt og peber
Vend spidskålen i mayonnaiseblandingen
Læg 2 stykker pålæg på hver af de 4 stykker fuldkornsbrød
Fordel spidskålsalaten oven på de 4 stykker brød
Afslut sandwichen med 2 stykker pålæg på hvert stykke brød og læg en skive rugbrød på toppen. Skær sandwichene i trekanter
Næringsindhold pr. stk. sandwich (115 g pr. stk.)
Energi 762 kJ (182 Kcal)
Kulhydrater 28 g
Protein 8 g
Fedt 5 g