Tilberedningstid 20 min.
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
2 ds. tun i vand (a’ 185 g pr dåse)
2 spsk. løg
4 spsk. mayonnaise
4 spsk. yoghurt naturel 0,5 %
4 spsk. kapers
2 tsk. salt
½ tsk. peber
4 skiver rugbrød
4 skiver fuldkornsbrød
Sådan gør du
- Dræn tunen for vand
- Hak løg meget fint
- Rør mayonnaise med yoghurt, smag til med salt, peber og hakket løg
- Vend kapers og tun i mayonnaisen
- Fordel tunsalaten på 4 skiver fuldkornsbrød og læg herefter rugbrød oven på salaten. Skær sandwichene i trekanter
Inspiration til andre retter med tun
Tunfrikadeller
Næringsindhold pr. stk. sandwich (127 g pr. stk.)
Energi 950 kJ (227 Kcal)
Kulhydrater 25 g
Fedt 8 g
Protein 16 g