Tilberedningstid 20 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
150 g marinerede sild
½ stk. (50 g) æble
50 g syltede rødbeder
1 stk. (50 g) kogt kartoffel
½ løg
3 spsk. fromage frais eller yoghurt neutral 0,5 %
3 spsk. mayonnaise
2-3 spsk. eddike fra syltede rødbeder
Salt og peber
Pynt
1 spsk. kapers
1 spsk. revet peberrod
Sådan gør du
Skær sild, æble, rødbeder, kartoffel ud i små ensartede stykker og løg i endnu mindre tern
Bland fromage frais og mayonnaise og smag til med salt og peber
Rør de udskårne ingredienser i fromage frais- /mayonnaiseblandingen
Tilsæt lidt eddike fra syltede rødbeder for at give smag og farve
Pynt med kapers og revet peberrod
Forslag til tilbehør
Sildesalat kan serveres med rugbrød
Tips & idéer
Sildesalaten kan også pyntes med skiveskårne, hårdkogte æg og tomatskiver
Næringsindhold pr. portion
Energi 730 kJ (174 Kcal)
Kulhydrater 12 g
Fedt 12 g
Protein 5 g