Sildesalat

Tilberedningstid 20 min
Sværhedsgrad Let

Hvad skal du bruge?

150 g marinerede sild
½ stk. (50 g) æble
50 g syltede rødbeder
1 stk. (50 g) kogt kartoffel
½ løg
3 spsk. fromage frais eller yoghurt neutral 0,5 %
3 spsk. mayonnaise
2-3 spsk. eddike fra syltede rødbeder
Salt og peber

Pynt
1 spsk. kapers
1 spsk. revet peberrod

Sådan gør du

  1. Skær sild, æble, rødbeder, kartoffel ud i små ensartede stykker og løg i endnu mindre tern
  2. Bland fromage frais og mayonnaise og smag til med salt og peber
  3. Rør de udskårne ingredienser i fromage frais- /mayonnaiseblandingen
  4. Tilsæt lidt eddike fra syltede rødbeder for at give smag og farve
  5. Pynt med kapers og revet peberrod

Forslag til tilbehør

Sildesalat kan serveres med rugbrød

Tips & idéer

Sildesalaten kan også pyntes med skiveskårne, hårdkogte æg og tomatskiver

Næringsindhold pr. portion

Energi 730 kJ (174 Kcal)
Kulhydrater 12 g
Fedt 12 g
Protein 5 g


Redaktør