Tilberedningstid 30 min (eksklusiv 25-45 min. kogetid)
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
Torskerogn
500 g frisk torskerogn
2 laurbærblade
6 peberkorn
2 spsk. eddike
1 tsk. salt
Vand til kogning
Grov remoulade
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. græsk yoghurt max 2,0 %
4 spsk. grove senneps pickles
Sådan gør du
Torskerogn
1. Skyl torskerognen
2. Pak rognen i alufolie
3. Læg rognen i en gryde, dæk den med koldt vand og tilsæt krydderier
4. Kog rognen ved svag varme i ca. 25 - 45 min. alt efter størrelse
5. Fjern folien og læg rognen i et let pres, mens den afkøles.
Grov remoulade
1. Rør ingredienserne sammen
Skær rognen i stykker og server på rugbrød med grov remoulade og citron
Tips & idéer
Der er sæson for frisk torskerogn i januar-april måned
Næringsberegningen er beregnet uden rugbrød
Næringsindhold pr. portion
Energi 307 kJ (73 Kcal)
Kulhydrater 1 g
Fedt 3 g
Protein 9 g