Æble-og hvidkålssalat

Tilberedningstid 15 min
Sværhedsgrad Let
  

Hvad skal du bruge? 

¼ hvidkål
2 mellemstore (300 g) røde æbler
½ bundt bredbladet persille

1 fed hvidløg
1 spsk. balsamicoeddike 
2-3 spsk. god olivenolie
1 tsk. stødt spidskommen
Salt og peber 

Sådan gør du 

  1.  Snit hvidkålen fint, skær æblerne i tynde både og skyl og hak persillen fint
  2. Pres hvidløg, tilsæt eddike, olie, stødt spidskommen og smag til med salt og peber
  3. Rør persille i dressingen og vend herefter dressingen i æble- og hvidkålssalaten

Næringsindhold pr. portion

Energi 516 kJ (123 Kcal)
Kulhydrater 14 g
Fedt 8 g
Protein 1 g 


Redaktør