Tilberedningstid 50-60 min (eksklusiv 2 timers køling af marineret kød)
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
3 kyllingebryst (600g)
Salt, peber og 2 tsk. estragon
2 dl tørrede grønne linser
1 dåse artiskokker
10-12 stk. soltørrede tomater (fra dåse i olie)
1 lille bakke cherrytomater/blommetomater (200g)
4 stk. peberfrugter
1 stk. iceberg salat
2 spsk. raps- eller olivenolie
2 spsk. eddike
1 spsk. sennep
Estragon, salt og peber
Sådan gør du
- Krydr kylling med salt, peber og estragon og stil på køl i et par timer
- Kog linserne som anvist på pakken, hæld vandet fra og lad dem køle af
- Steg kyllingebryst enten i ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter eller på stegepande til de er gennemstegte – lad dem køle af
- Del artiskokker i kvarte, halver friske tomater og skær soltørrede tomater, peberfrugt samt salat i strimler.
- Rør dressing af olie, eddike, sennep og smag til med estragon, salt og peber samt evt. lidt sukker eller honning
- Skær de stegte kyllingebryster i skiver
- Bland kyllingeskiverne og linserne i grøntsagerne og hæld dressingen over
- Server evt. med grovbrød
Tip
Er også god med laks eller du kan benytte andet kød f.eks. oksebøffer, roastbeef eller skinkeschnitzler. Der kan også blandes andet grønt i efter smag.
Næringsindhold pr. portion
Energi 2214 kJ (530 Kcal)
Kulhydrater 43 g
Fedt 17 g
Protein 52 g