Tilberedningstid 20 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
¼ (400 g) rødkål
100 g tørrede abrikoser
50 g solbær
50 g ribs (kan udelades)
100 g hassel- eller valnødder
2 spsk. oliven- eller rapsolie
2 spsk. balsamicoeddike
½ dl solbærsaft
1 spsk. sukker
Salt og peber
Sådan gør du
-
Snit rødkålen meget fint
-
Skær eller klip abrikoserne i tynde strimler med en saks
- Vend rødkål, abrikoser, ribs og solbær sammen
- Bland olie, balsamicoeddike, solbærsaft og sukker til en dressing
- Vend dressingen i råkosten og smag til med salt og peber
- Pynt råkosten med grofthakkede hassel- eller valnødder
Næringsindhold pr. portion (208 g)
Energi 1247 kJ (298 Kcal)
Kulhydrater 25 g
Fedt 21 g
Protein 6 g~