Rødkålsråkost med abrikoser og nødder

Tilberedningstid 20 min 
Sværhedsgrad Let
 

Hvad skal du bruge? 
¼ (400 g) rødkål 
100 g tørrede abrikoser
50 g solbær
50 g ribs (kan udelades)
100 g hassel- eller valnødder
2 spsk. oliven- eller rapsolie
2 spsk. balsamicoeddike
½ dl solbærsaft
1 spsk. sukker
Salt og peber

Sådan gør du 
1. Snit rødkålen meget fint
2. Skær eller klip abrikoserne i tynde strimler med en saks 
3. Vend rødkål, abrikoser, ribs og solbær sammen
4. Bland olie, balsamicoeddike, solbærsaft og sukker til en dressing  
5. Vend dressingen i råkosten og smag til med salt og peber
6. Pynt råkosten med grofthakkede hassel- eller valnødder  

Næringsindhold pr. portion (208 g)
Energi 1247 kJ (298 Kcal)
Kulhydrater 25 g
Fedt 21 g
Protein 6 g


Redaktør