Tilberedningstid 30 min (3 timer)
Sværhedsgrad Middel
Hvad skal du bruge?
250 g fuldkornsbulgur / grov bulgur
½ dl. oliven- eller rapsolie
1 dl citronsaft
4-5 forårs løg
½ bundt bredbladet persille
1 grøn peberfrugt
2-3 mellemstore tomater
l tsk. sød paprika l tsk. stødt spidskommen
2-3 spsk. tomatpuré
Salt og peber - evt. ¼ tsk. cayennepeber (stærkere end peber)
Sådan gør du
- Skyl bulgur i koldt vand, kom bulguren i en skål og tilsæt 2 dl. kogende vand
- Dæk skålen og lad bulgur absorbere vandet i 2-3 timer
- Tilsæt citronsaft, olie, paprika, spidskommen, salt og peber og ingredienserne sammen
- Tilsæt tomatpuré
- Hak løg, peberfrugt, tomater (uden kerne) og persille fint og tilsæt til bulgurblandingen
Tips & idéer
Salaten kan fint forberedes dagen før og opbevares i køleskab.
Næringsindhold pr. portion (300 g)
Energi 1664 kJ (398 Kcal)
Kulhydrater 65 g
Fedt 13 g
Protein 10 g
|