Glutenfri surdej

Tilberedningstid 2 døgn
Sværhedsgrad Let
 
Hvad skal du bruge?
Dag 1 (fordej)
1½ dl lunkent vand
1 g gær (lille stykke som en ært)
40 g fuldkornsrismel


Dag 2 (surdej)
1 dl lunkent vand
40 g fuldkornsrismel
Fordejen fra dag 1

Sådan gør du
Dag 1
1. Opløs gæren i vandet
2. Rør rismel i og lad fordejen stå lunt og løst tildækket til næste dag

Dag 2
1. Bland fordejen fra dag 1 med nyt vand og rismel
2. Lad surdejen stå lunt og løst tildækket til næste dag
3. Anvend denne surdej til glutenfrit rugbrød – se opskrift her på hjemmesiden


Næringsindhold pr. portion
Energi 1245 kJ (298 Kcal)
Kulhydrater 62 g
Fedt 2 g
Protein 8 g
Kostfibre 2 g


Redaktør