Tilberedningstid 45 min
Sværhedsgrad Let
Hvad skal du bruge?
8 kartofler (500 g)
4 gulerødder (400 g)
1½ spsk. rapsolie
1-2 tsk. karry
4 dl vand
1 fiske- eller grønsagsbouillonterning
400 g fileteret fisk – fx rødspætte
250 g blomkål i små buketter
Peber
Sådan gør du
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i ½ cm tykke skiver
Hæld olien i en gryde og svits karryen forsigtigt under omrøring så den ikke brænder på
Tilsæt vand og bouillonterning og bring det i kog
Tilsæt blomkålsbuketter og kartoffel- og gulerodsskiverne
Læg låg på gryden og lad retten koge i 12 min
Rul fiskefileterne sammen og læg dem ned i gryden
Lad retten simre uden låg i yderligere 8 min
Smag til med peber
Tips & idéer
Du kan erstatte blomkål med broccoli
Næringsindhold pr. portion
Energi 1225 kJ (293 Kcal)
Kulhydrater 36 g
Fedt 7 g
Protein 24 g