Tilberedningstid 70 min (inkl. tid i ovnen)
Sværhedsgrad Let
Opskriften er til 4 portioner
Hvad skal du bruge?
300 g kogt skinke
1-1½ spsk. hvedemel
3 æg
½ dl letmælk
½ tsk. salt
peber
Sådan gør du
-
Tænd ovnen på 175°
- Skær skinken i mindre stykker
- Kør skinkestykkerne 2 min i en foodprocessor med blenderkniv
- Tilsæt mel, æg, mælk, salt og peber og kør farsen endnu 1 min
- Beklæd en 1½ liters brødform med bagepapir og fordel farsen heri
- Bag moussen 45-50 min på nederste rille i ovnen
Forslag til tilbehør
Smager dejligt med rodfrugtgratin og peberfrugtsauce. Eller du kan spise moussen med kogte kartofler, kogt broccoli og hollandaise- eller bearnaisesovs
Tips & idéer
Hvis du ikke har en foodprocessor kan en almindelig blender godt bruges, men så skal du skære skinken i mindre stykker og blende med mælken fra starten
Næringsindhold pr. portion (beregnet uden tilbehør)
Energi 670 kJ (160 Kcal)
Kulhydrater 4 g
Fedt 7 g
Protein 19 g