Spinattimbaler

Tilberedningstid 45 min 
Sværhedsgrad Middel
 


Hvad skal du bruge? 
200 g spinat, fra frost
2 æg
1 dl minimælk
1 tsk. hvedemel
½ tsk. salt
¼ tsk. timian
Flydende margarine til at smøre formene med

Sådan gør du 
1. Tænd ovnen på 175º 
2. Tø spinaten – fx i mikroovn eller ved lav varme i en gryde
3. Afdryp spinaten og blend den til en fin puré
4. Pisk æg, mel og mælk sammen i en skål
5. Hæld spinatpuré, salt og timian i æggemassen og bland godt rundt
6. Smør 4 portionsforme med flydende margarine og fordel spinat-/ æggemassen heri
7. Bag timbalerne 20-30 min på midterste rille i ovnen 

Forslag til tilbehør 
Server timbalerne til retter med fisk eller kylling 

Tips & idéer 
Du kan bruge både hakket og helbladet spinat, men det er nemmest med den helbladede når den efter optøning skal afdryppes.
Samme opskrift kan bruges hvis du vil lave timbaler med grønkål – men undlad da timian

Næringsindhold pr. portion
Energi 257 kJ (61 Kcal)
Kulhydrater 3 g
Fedt 3 g
Protein 5 g


Redaktør